Newborn Posing Event !

14.05.2018

Da, spun ca este de neuitat, pentru ca o data in viata ai ocazia sa ai 4 mentori in fata ta, 4 dintre cei mai renumiti ! Jackpot, nu ?

De cand am ales sa merg pe acest frumos drum, al fotografiei de familie, nu am participat la niciun workshop. Tot ceea ce stiu, am invatat din tutoriale, sute de articole citite, o multime de filmulete vazute. Am incercat sa invat cat mai mult singura, insa mi-am dorit mult sa perfectionez ceea ce stiu, in special pentru fotografia de nou-nascuti, sa fiu cat mai buna pentru voi, sa va pot oferi ceea ce este mai bun si mai frumos ! 

Evenimentul a fost in Italia, in apropiere de Venetia, intr-o zona muntoasa, intr-un castel absolut minunat, Castelul Ceconi. Nu-mi imaginam ca voi ajunge acolo unde cei mai renumiti fotografi din lume sustin workshopuri. Am fost doar 25 de participanti, dar 25 din toata lumea, Italia, Elvetia, Romania, Bulgaria, Rusia, Spania, Australia, Anglia, Africa de Sud si lista continua.

Am cunoscut atatia oameni extraordinari, pasionati de fotografia de nou-nascut, pasionati de frumos.

Evenimentul a fost organizat de Kelly Brown, iar invitati au fost: Sandra Hill Photography, Luisa Dunn Photography si Russ Jackson Photography.

Kelly Brown, specializata in fotografia de familie ne-a vorbit despre multe lucruri, despre ea, despre fotografie, despre „artistii din noi”, despre marketing, vanzari si cate si mai cate. Activitatea si-o desfasoara in Brisbane, Australia si a devenit una dintre cele mai premiate fotografe din lume.

Sandra Hill  - Revelatia workshopului ! Specializata in fotografia de nou-nascuti, mama a 4 copii, este din Canada. Venirea la workshop a fost o provocare pentru ea, frica de avion a facut-o sa nu paraseasca Canada pana acum.

Pentru noi a fost revelatia workshop-ului pentru ca, de cand a pus mana pe bebe, a facut minuni. Fotografiile au fost perfecte !

Russ Jackson - Spun doar atat: si baietii plang cateodata ! Da, un fotograf talentat, specializat in fotografia de familie, stabilit in Londra, dar mai presus de asta, un om super sensibil. Pana la el nu am vazut in „actiune” niciun fotograf de nou-nascuti, barbat. A fost atat de delicat cu bebelusii, atat de atent la fiecare detaliu.

Luisa Dunn  - „Doua Luisa „, asa spuneau toti, de la Luiza la Luisa, doar un pas.

O „ doamna „ pana la cel mai mic detaliu, o profesionista si un om cald, cald, si frumos ! Fotografiile ei sunt pline de culoare, frumusete, sunt pline de emotie.

De la ea am invatat ca indiferent ce faci in viata, sa faci cu pasiune si sa-ti urmezi visul, sa-ti urmezi pasiunea !

Toti sunt unici, sunt diferiti, frumosi si super devotati cu ceea ce fac. Ne-au impartasit fiecare secret, fara retineri, de la tehnici de infasare, tehnici de linistit copilul, metode de fotografiere, reglaje fine ale setarilor aparatului, optimizare, timp si pana la notiuni despre vanzari si marketing. Fiecare este un adevarat profesionist care, la fel ca si noi, se perfectioneaza zi de zi. Pentru ca invatand zi de zi desavarsesti ceea ce faci !

A fost o saptamana plina de frumos, plina de cunostinte noi, provocari, lacrimi de emotie si cu foarte multe relatii de prietenie legate !

Fotografia de nou nascut devine arta, asa consider. Arta, daca permanent o perfectionezi si incerci ca fotografiile sa fie perfecte ! Fotografiile/ amintirile voastre, ale noastre, ale copiilor nostri !

Te invit sa surprindem impreuna amintirile familie tale !Comentariul a fost trimis. Acesta va fi afisat pe site dupa aprobare.

Ne vedem pe Facebook!

Aboneaza-te la newsletter!